Opel occasions kopen in Elburg

✓ Door de RDW erkend APK-bedrijf

✓ Onderhoud en reparatie aan alle merken

✓ Airco onderhoud en reparatie

Rijdt u al jaren rond in een auto van Opel en bent u op zoek naar een dealer met verschillende occasions van dit Duitse topmerk in de buurt van Elburg en Zwolle? Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhouden en verkopen van diverse occasions. Bij Eisner auto’s in Elburg, nabij Zwolle, hebben we verschillende occasions van het merk Opel in ons aanbod. De auto’s van Opel staan bekend om hun Duitse degelijkheid.
Scroll voor meer informatie

Een ruime keuze uit Opel occasions bij de specialist in Elburg, nabij Zwolle

Bij ons occasioncenter in Elburg, in de buurt van Zwolle, heeft u de keuze uit verschillende Opel occasions. Door ons wisselend assortiment heeft u vaak de keuze uit verschillende modellen in meerdere prijsklassen. De ene keer hebben we een Opel uit 2006 in ons aanbod, maar we hebben ook regelmatige modellen met een recenter bouwjaar. Alle occasions van Opel die in onze showroom in Elburg, nabij Zwolle staan, zijn ook online te bekijken. Hier filtert u eenvoudig op zaken die u belangrijk vindt bij het kopen van een occasion. Denkt u aan de kilometerstand, het bouwjaar en automaat of handgeschakeld. Iedere occasion is volledig gecontroleerd door het vakkundig personeel in onze werkplaats.

Kom voor een mooi occasion naar onze showroom

Heeft u online een Opel gevonden waar u interesse in heeft? Neem dan contact met ons door te bellen naar 0525-684155 of kom naar onze showroom voor een proefrit. Onze specialisten vertellen u graag meer over het model en de specificaties. Ook wanneer u nog geen occasion op het oog heeft, bent u bij ons van harte welkom. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte auto.