Ford occasions in Elburg

✓ Door de RDW erkend APK-bedrijf

✓ Onderhoud en reparatie aan alle merken

✓ Airco onderhoud en reparatie

Voor mooie Ford occasions in de buurt van Zwolle, komt u naar Eisner auto’s in Elburg. In onze showroom vindt u een uitgebreid aanbod aan mooie occasions van dit bekende merk. Alle occasions worden bij ons zorgvuldig nagekeken voordat ze in de verkoop gaan. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een auto die nog voor een lange tijd meegaat.
Scroll voor meer informatie

Een ruim aanbod Ford occasions in Elburg, nabij Zwolle

In ons aanbod in Elburg, nabij Zwolle, vindt u diverse Ford occasions om nog jaren van te genieten. Als occasion dealer hebben we een divers aanbod met auto’s uit verschillende bouwjaren, in meerdere kleuren en nog veel meer. Ons assortiment wisselt snel, waardoor u altijd genoeg keuze heeft. Wanneer u een mooie occasion gevonden heeft, krijgt deze eerst nog een professionele onderhoudsbeurt van onze monteurs. Bij het kopen van een tweedehands auto heeft u bovendien altijd garantie. Dit geld voor alle merken in ons assortiment. Voordat u uw definitieve beslissing maakt, is het bij Eisner auto’s in Elburg, nabij Zwolle, ook mogelijk om een proefrit te maken in een van de Ford occasions. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Bekijk ons ruime aanbod online of kom naar onze showroom

U kunt ons aanbod Ford occasions online bekijken of in onze showroom in Elburg, in de buurt van Zwolle. Online vindt u diverse specificaties van de motor, de eigenschappen en natuurlijk de prijs. In onze showroom staan onze ervaren en vakkundige medewerkers voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Wilt u graag een afspraak maken of wilt u meer informatie? Bel dan naar 0525-684155 of bezoek onze showroom.